Κοιτάξτε αυτό !

Αθλος Φλωρίδη! Ο "νέος Δικαστικός Χάρτης" του ενώνει εναντίον του Ειρηνοδίκες, Πρωτοδίκες, Γραμματείς Δικαστηρίων και Δικηγόρους!

Αθλος Φλωρίδη! Ο "νέος Δικαστικός Χάρτης" του ενώνει εναντίον του Ειρηνοδίκες, Πρωτοδίκες, Γραμματείς Δικαστηρίων και Δικηγόρου...

Τουρκικός ισλαμισμός & ενδιάμεσος μουσουλμανικός γεωπολιτικός χώρος:Διον...

Το 2ο μέρος της συνέντευξης του Διονύση Παντή στους "Έλληνες Παντού" του έγκριτου και έμπειρου δημοσιογράφου Θανάση Χούπη, στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ "Φωνή της Ελλάδας" που απευθύνεται στους ανά τη γη ομογενείς μας και φιλέλληνες του εξωτερικού. ΘΕΜΑΤΑ Β' ΜΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ: Οι βαθιές ρίζες του Τουρκικού Ισλαμισμού στην τουρκική κοινωνία που εξηγούν (μαζί με τα "τερτίπια") την πολιτική του ηγεμονία και τις εκλογικές νίκες 22 τώρα χρόνια. Ο ενδιάμεσος (μεταξύ #ΗΠΑ και #Κινα ς ισλαμικός γεωπολιτικός χώρος & ο ανταγωνισμός για την ηγεμονία του μεταξύ ισλαμικής Τουρκίας και Βασιλείων του Κόλπου, η οριοθέτηση αυτού του ανταγωνισμού από την συμπληρωματικότητα των οικονομιών των ανταγωνιστών (Τουρκία βιομηχανικό κράτος, εργατικό δυναμικό Βασίλεια του Κόλπου επενδυτικά κεφάλαια, φιλοδοξία για ανάπτυξη υψηλής τεχνολογίας). Ελληνική στρατηγική για να πλοηγηθεί η χώρα με ασφάλεια τις επόμενες δεκαετίες των κατακλυσμιαίων γεωπολιτικών αναδιατάξεων στον πλανήτη και της κλιμάκωσης του παγκόσμιου γεωπολιτικού ανταγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου