Κοιτάξτε αυτό !

Αθλος Φλωρίδη! Ο "νέος Δικαστικός Χάρτης" του ενώνει εναντίον του Ειρηνοδίκες, Πρωτοδίκες, Γραμματείς Δικαστηρίων και Δικηγόρους!

Αθλος Φλωρίδη! Ο "νέος Δικαστικός Χάρτης" του ενώνει εναντίον του Ειρηνοδίκες, Πρωτοδίκες, Γραμματείς Δικαστηρίων και Δικηγόρου...

Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου προσφέρει και σήμερα στον Ελληνικό Πολιτισμό !



 

Συγχαρητήρια για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία στην εταιρία παραγωγής Tanweer Alliances A.E και τους συντελεστές: ηθοποιούς, σκηνοθέτη, τεχνικούς, διανομέα, κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων και τόσους άλλους η συμβολή των οποίων βοήθησε στην ολοκλήρωση της εκπληκτικής αυτής παραγωγής. Η Ευτυχία συναγωνίστηκε στα ίσα με τις παραγωγές του «Ελληνικού» (!) BIG BROTHER και THE BACHELOR στερώντας τους έστω προσωρινά την … ευτυχία !

Οι μετρήσεις της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο φέρουν την Ευτυχία να λαμβάνει περίπου τον ένα στους τρεις τηλεθεατές: Ευτυχία με  30,5%  και ακολουθούν - σε απόσταση -  The Bachelor με 22,1% και Big Brother  με 19% . Αλλά και στο λεγόμενο δυναμικό κοινό (!;) επανάληψη της ίδιας εικόνας με την Ευτυχία  με 29,6% και  The Bachelor με  24,2% και  Big Brother με 20,4% να ακολουθούν !

Η επιτυχία αυτή αποτελεί απόδειξη ότι όταν δίνεται η δυνατότητα στο τηλεοπτικό κοινό, αυτό μπορεί να κάνει (και κάνει) ποιοτικές επιλογές.

Οπότε συγχαρητήρια στην ομάδα που κερδίζει και για το ότι, με την επιτυχία αυτή, καταρρίπτεται ο (χρήσιμος σε «επαγγελματίες» του χώρου)  μύθος ότι ο κόσμος αρέσκεται στα σκουπίδια, μύθος που χρησιμοποιείται για να δώσει νομιμοποίηση σε εύκολες επιλογές με προϊόντα σκουπίδια.

Αλλά και εμείς είμαστε περήφανοι γιατί το γραφείο μας είχε την τιμή να εκπροσωπεί τον δικαιούχο των πνευματικών δικαιωμάτων του βιβλίου της αείμνηστης Ρέας Μανέλη "Η Γιαγιά μου η Ευτυχία: Η μεγάλη μας στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου έτσι όπως την έζησε η εγγονή της Ρέα Μανέλη" στο οποίο στηρίζεται η ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου