Κοιτάξτε αυτό !

Αθλος Φλωρίδη! Ο "νέος Δικαστικός Χάρτης" του ενώνει εναντίον του Ειρηνοδίκες, Πρωτοδίκες, Γραμματείς Δικαστηρίων και Δικηγόρους!

Αθλος Φλωρίδη! Ο "νέος Δικαστικός Χάρτης" του ενώνει εναντίον του Ειρηνοδίκες, Πρωτοδίκες, Γραμματείς Δικαστηρίων και Δικηγόρου...

Καλή Χρονιά! Το 2023 έρχεται! Ευτυχία, Δύναμη, Αγάπη, Υγεία, Ειρήνη!

Καλή Χρονιά, με πολύ δύναμη για τα καινούργια. Ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε τα ... παλαιά διαμορφώνει τις δυνατότητες μας στο μέλλον για τα ερχούμενα. Με ότι αυτό, καλό ή κακό, σημαίνει. Το μόνο που μένει είναι να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση, έστω αργά παρά ποτέ και να λειτουργήσουμε όχι αντανακλαστικά αλλά προβλεπτικά όχι αδιάφορα παθητικά αλλά δημιουργικά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και επιδιώξεων μας (αφού ξεκαθαρίσουμε ποιες είναι αυτές μέσα σε έναν κόσμο που αποδιοργανώνεται, ελπίζω παροδικά). Δεν υπάρχουν βεβαιότητες αγαπητές φίλες και φίλοι και το άσχημο νέο είναι ότι όχι μόνον πρέπει να σκεφτούμε αλλά μάλιστα ξεκινώντας από τα πλέον στοιχειώδη με επίγνωση, επαναλαμβάνω, ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο. Θα προσπαθήσω - δεν το υπόσχομαι - να γράψω ένα κείμενο με προβλέψεις για το 2023. Δεν ξέρω, θα δω ... Καλή χρονιά φίλες και φίλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου