Κοιτάξτε αυτό !

Αθλος Φλωρίδη! Ο "νέος Δικαστικός Χάρτης" του ενώνει εναντίον του Ειρηνοδίκες, Πρωτοδίκες, Γραμματείς Δικαστηρίων και Δικηγόρους!

Αθλος Φλωρίδη! Ο "νέος Δικαστικός Χάρτης" του ενώνει εναντίον του Ειρηνοδίκες, Πρωτοδίκες, Γραμματείς Δικαστηρίων και Δικηγόρου...

Τι θέλουμε με την Τουρκία (αν ... θέλουμε κάτι. )

Απο αναρτηση στην ομαδα στο fb ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ επ ευκαιρία δημοσιευματος του Nordic Monitor για νέα σκάνδαλα (εντός ή εκτός εισαγωγικών) στην "αυλή" του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν: Έρχονται εκλογές : οι πιο σημαντικές και κρίσιμες εκλογές στην Τουρκία που θα αποφασίσουν προς τα πού θα κατευθυνθεί γεωπολιτικά: προς την Δύση ή των την Ανατολή (Ασία). Μην μπερδευεστε όπως οι ταγοί στην Δύση. Η ισλαμική ελίτ έχει "πρόγραμμα" . Το έχουμε πει πολλές φορές, το έχουμε γράψει και αναπτύξει προφορικά (κοιτάξτε ανακοινώσεις ομάδας, δημοσιεύσεις σε διάφορα σάιτ και στο pantislawoffice.blogspote αλλά και στο YouTube -σχεδον σε κάθε συνέντευξη μας αναφερόμαστε στο τουρκικό πολιτικό ισλαμισμό ιδίως όμως στις δύο συνεντεύξεις μας συζητήσεις στην φιλόξενη εκπομπή του εκδότη και δημοσιογράφου κου Δημήτρη Αρναούτη (βλέπε τις δύο εκπομπές στο κανάλι μου στο YouTube Διονύσης Παντής Ισλαμισμός και Ελληνισμός 1 και 2) που και εδώ τον ευχαριστώ πολύ για την δυνατότητα που μου έδωσε -. Βέβαια κανενός δεν ιδρώνει το 👂 του, κανείς δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον οπότε συνεχίζουμε απτόητοι να βαδίζουμε προς την γιγάντωση του ανταγωνιστή η να περιμένουμε τον από μηχανής θεό να μας σώσει. Το ερώτημα όμως παραμένει: εμείς τι θέλουμε; Είμαστε ευχαριστημένοι με τα ΕΣΠΑ μας οπότε Μή μου τους κύκλους τάραττε ; Και βέβαια τα ΕΣΠΑ ειναι εξαιρετικά εργαλεια και ειναι ευτύχημα που η Ελλάδα ως μελος της ΕΕ έχει και αυτες τις δυνατότητες αλλα εμείς έχουμε και κάποιο αλλο πρόβλημα εχουμε μια ακομη πρόκληση .. . Ο Ιούνιος του 2023 έρχεται. Τι θέλουμε; Επαναφορά του κεμαλισμού και του ρεβανσισμού; Κάτι άλλο; Τι; Τι θα κάνουμε σε οποιαδήποτε από τα πιθανά σενάρια; Θα αντιμετωπίσουμε κάποια στιγμή τον βασικό μας γεωπολιτικό ανταγωνιστή . Και δεν εννοώ σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ με πόλεμο: ο πόλεμος είναι ή θα είναι απόδειξη της αποτυχίας μας: με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ που μας εξασφαλίζουν οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας έχει χαρίσει την ΕΙΡΗΝΗ . Μην ξεγελιέται κανείς! Το θέμα είναι εάν θα έχουμε ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ στρατηγική ανάσχεσης και αντιμετώπισης του γεωπολιτικού ανταγωνιστή ο οποίος είναι κυνικός στις αξιώσεις του : μας το διακηρύσσει φωναχτά : τους στόχους του θα τους επιτύχει είτε στο τραπέζι των εκβιαστικών "διαπραγματεύσεων" είτε στο "πεδίο" και ο νοών νοείτω . Μόνον η αποτροπή μας έχει εξασφαλίσει την ειρήνη. Το ίδιο θα ισχύει και στο μέλλον. Όμως χρειάζεται και η γενικότερη στρατηγική την οποία πρέπει να επικοινωνήσουμε και πείσουμε μεθοδικά τους συμμάχους αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και ΕΥΘΥΝΕΣ. Καλημέρα φίλοι και φίλες της ΟΜΑΔΑΣ Μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου