Κοιτάξτε αυτό !

Αθλος Φλωρίδη! Ο "νέος Δικαστικός Χάρτης" του ενώνει εναντίον του Ειρηνοδίκες, Πρωτοδίκες, Γραμματείς Δικαστηρίων και Δικηγόρους!

Αθλος Φλωρίδη! Ο "νέος Δικαστικός Χάρτης" του ενώνει εναντίον του Ειρηνοδίκες, Πρωτοδίκες, Γραμματείς Δικαστηρίων και Δικηγόρου...

Ανθρώπινα δικαιώματα: Ελευθερία Έκφρασης - Προστασία του Δημοσιογράφου - Ρητορική Μίσους

Οι τελευταίες νομολογιακές και από την άποψη του δικαίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξελίξεις στον τομέα της Ελευθερίας της Εκφρασης, της προστασίας του Δημοσιογράφου και των προσώπων που συμμετέχουν στον δημόσιο διάλογο και της ρητορικής μίσους και των ρατσιστικών εγκλημάτων και ο καθοριστικός ρόλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και του ΕυρωΠαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δυστυχώς η Ελλάδα κατρακυλά όλο και χαμηλότερα στην κατάταξη των χωρών με κριτήρια την ελευθερία τύπου, έκφρασης και την προστασία δημοσιογράφων. Παρακμή ΜΜΕ, μισαλλοδοξία, έλεγχος πληροφόρησης από ιδιοκτησίες ΜΜΕ & κυβέρνηση, στοχοποίηση της άποψης & ιδίως βέβαια της αντίθετης άποψης, θίγει πλέον τον πυρήνα της Δημοκρατίας μας και των ελευθεριών μας. Χρειάζεται ΓΡΗΓΟΡΑ αντιστροφή της παρακμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου