Κοιτάξτε αυτό !

Αθλος Φλωρίδη! Ο "νέος Δικαστικός Χάρτης" του ενώνει εναντίον του Ειρηνοδίκες, Πρωτοδίκες, Γραμματείς Δικαστηρίων και Δικηγόρους!

Αθλος Φλωρίδη! Ο "νέος Δικαστικός Χάρτης" του ενώνει εναντίον του Ειρηνοδίκες, Πρωτοδίκες, Γραμματείς Δικαστηρίων και Δικηγόρου...

Εισαγωγή στην Συνθήκη Διεθνούς Συνεργασίας για τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας (Πατέντες)" WIPO (WORLD Intellectual Property Organization)


 Η διαρκής επιμόρφωση στον πολύ απαιτητικό και ραγδαία εξελισσόμενο τομέα του δικαίου της πνευματικής ιδιοκτησίας και των πνευματικών δικαιωμάτων είναι επιβεβλημένη.

Βεβαίωση Παρακολούθησης με Επιτυχία του Προγράμματος Επιμόρφωσης με τίτλο "Εισαγωγή στην Συνθήκη Διεθνούς Συνεργασίας για τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας (Πατέντες)" WIPO (WORLD Intellectual Property Organization) . Κατοχυρώνοντας Διεθνείς Πατέντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την στρατηγική σας και την κατοχύρωση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας επικοινωνήστε με το Δικηγορικό μας Γραφείο: Σόλωνος 120, ΤΚ 106 81, Αθήνα, Τηλ. 6972321585, 2130455530, e-mailpantislawoffice@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου